E-mail: mail@nlundgaard.dk | Tlf: +45 24 48 13 76

BILLEDER | HTH KØKKEN

HTH Køkken

Herunder ses hvordan HTH køkkener leverer et projekt til 290.000 kr. Projektet skulle have været leveret september 2018. Her snart et år efter nægter HTH fortsat at kompensere for fejl og mangler. Det som skulle have været vores nye flotte køkken hvor der ikke var sparet på noget, er endt som et køkkenmareridt, hvor HTH nægter at færdiggøre det, eller kompensere og for deres fejl og mangler. Og listen er lang. Lige fra transportskadede køkkenelementer til sjusket malerarbejde.

Vi havde købt en totalentreprise, hvor HTH skulle stå for korrdinering af håndværkerne samt kvalitetssikring af arbejdet. Ingen af delene er leveret, og resultatet taler sit tydelige sprog. Et køkken hvor opgaver er udført i en forkert rækkefølge, hvilket har resulteret i en masse lappeløsniger, som på ingen måde står mål med de vi blev stillet i udsigt. På ingen måde tilfredsstillende når man har betalt ca. 190.000 kr. i håndværkstimer alene.

Vores oplevelse med HTH

Kundeservice er et ukendt ord hos HTH. En ting er udførslen af arbejdet, end anden ting er hvordan HTHs medarbejdere har ignoreret os efterfølgende. Vores oplevelse med HTH har med længder været den værste købsoplevelse jeg har erfaret. Vi har samlet et galleri af resultatet af HTHs arbejde med vores køkken og bad.

Til dem som overvejer at købe nyt køkken hos HTH, kan jeg kun advare om at anvende firmaet.

Afslutning af gipsloft ved spær

Malersjusk

Finsish og transportskader

Fliser i badeværelse

Manglende gipsarbejde ved skab